torsdag 17. april 2014

Crap!!

Hei igjen! På tide med en liten update om hvordan ting har gått siden Oslo Grand Prix. Som forventet, har de siste dagene vært vanskelige. På en måte har det vært godt å slippe å veie opp maten og kunne spise det samme som resten av familien, men må ærlig innrømme at det har gått ned store mengder godterier i tillegg. Jeg kunne godt ha løyet til dere og sagt at magemusklene mine fremdeles er like markerte,at jeg klarer å holde meg til kun sunn mat og at jeg kjenner kropp og hode spiller fullstendig på lag med meg. Vel, slike superfine historier får noen andre stå for, for her er det IKKE slik, hehe!

Bytt ut ordet "cookies" med Polarbrød og Prim, så har du meg ;D


Jeg har spist, spist, spist og spist, som om det skulle være mine aller siste muligheter til å få spise det jeg vil der og da. Og nå begynner jeg å få kjenne på kroppen hva denne dritt"maten" gjør med meg. Jeg sover dårlig og urolig, har lite overskudd, er ikke god i magen, er til tider småkvalm, er veldig tørst og har begynt å få hodepine. Så nå skal jeg gå tilbake til kostholdsplana mi, bare at jeg gradvis skal øke kaloriinntaket. Naturligvis ikke med søtsaker, men med vanlig mat. Jeg hadde som plan og skeie ut bare litt, men det åt på seg med "bare litt til". Enda en erfaring rikere (som jeg egentlig var forberedt på) !

Man blir hva man spiser...Og det er ingen andre enn VI SELV som styrer hva vi trapper i munnen vår!

Da jeg og familien  min skulle ut å spise etter OGP, ble dette et av måltidene jeg kastet meg over. Beste jeg har spist i år, men desverre ble det ikke med bare dette måltidet i dagene etterpå...;)



Ellers føles det både tomt og litt trist at alt plutselig er over. Fra å ha fullt fokus mot et mål, som var å stille i konkurranse, fra å være sammen med likesinnede og stå på scenen og ha det gøy, til at hverdagen plutselig er her igjen, det føles (unnskyld uttrykket) jævlig kjipt. Overgangen hadde kanskje ikke vært så stor hvis jeg f.eks hadde bodd i Trondheim og trent på Kaliber, da jeg hadde fått truffet alle de jeg har blitt kjent med ofte, og samtidig fått snakket om slike fitnessgreier andre mennesker ikke forstår bæra av.

Jeg har nå trappet ned treningene fra 4 til 3 dager i uken, for at kroppen skal få komme seg til litt. Jeg skal også et par uker nå trene med veldig lette vekter før jeg skal øke på igjen og bygge mer styrke. Dette er rådet min coach Gunnar Strand Jacobsen har gitt meg, og selv om jeg er litt utålmodig og ikke liker å ta ting med ro, så velger jeg å høre på ekspertens råd. Nå skal det sies at fråtsingen jeg har hatt i godterier IKKE er abefalt fra Gunnar, så det er noe jeg selv står som anvarlig for.

Mens jeg var i Oslo, så hadde jeg fått en ny leveranse av Reint Logisk, og denne esken ventet på meg da jeg kom hjem:

Masse gode grønnsaker og frukt, samt en godbitpose til barna :)

På mandag var jeg på nok en fotoshoot med fotograf John Andre Aasen. Bilder fra shooten kommer i neste innlegg :) Skal også skrive litt om helga i Oslo om ikke så lenge:)

Håper du får en fin og avslappende påskeuke, samme hvordan været er der du bor :)

Foto: Magne Lillegård


Elisabeth




mandag 14. april 2014

Dett var dett, ferdig med diett!!

Hei alle sammen!

Da er hverdagen her igjen etter ei flott helg i Oslo med enda flere erfaringer i kofferten! Det ble desverre ingen finaleplass på meg denne gangen, men ser tilbake på helga med et smil likevel :) Når jeg får litt tid til å summe meg, samle inn bilder fra Oslo Grand Prix osv, skal jeg skrive litt mer om helga.

Fra forbedømmingen.
 Skulle gjerne ha kommet til finalen for en t- walk, men får satse på at det blir nye muligheter ! :)

Det føles veldig rart å skulle ha en mer normal hverdag igjen, og jeg vil nok trenge litt tid på å komme i nye rutiner. At det er påskeuke er jo i tillegg litt spesielt også.  Mer om det i neste innlegg :)

Elisabeth



torsdag 10. april 2014

Wohooo, Oslo Grand Prix next!!:) Og litt avisstorm!:)

GOD KVELD, GODTFOLK ;)

Da er det ikke mange timene til jeg befinner meg i Oslo, der jeg og 70 (!!!) andre bikinijenter skal glitre om kapp på scenen ! Med så mange påmeldte bikiniutøvere, så blir dette en hard kamp! For min del tar jeg dette egentlig ganske med ro. Jeg har ingen som helst forventninger til helgens resultater, men jeg må innrømme at jeg gjerne vil komme videre til 2. runde iallefall :) Om det ikke blir noen pokal denne gangen, så går det greit, for jeg har allerede vunnet, både på det personlige plan, og denne førsteplassen jeg fikk i Sandefjord Open forrige helg. Så jeg har ingenting å tape ! :)



Her er vi 4 jentene som konkurrerte i Sandefjord Open og som har fantastiske flinke 
Gunnar Strand Jacobsen som coach ! :)
F.v: Synne Mari Jacobsen Myrbø (2.plass -163 cm), Julie Schive Hovde- Hagen (5.plass debutant -168 cm), supercoach Gunnar, Kristina Kolstad (3.plass +168 cm) og meg (1.plass debutant -168 cm)
En flott og trivelig gjeng :)


Min coach Gunnar Strand Jacobsen ønsket å karbe meg opp litt denne uken, så både mandag, tirsdag OG onsdag har jeg spist masse karbs!! Jeg fikk spise masse havregryn, banan, riskaker, søtpoteter og laks , noe som er luksus !! Rene julekvelden, hehe.





Det har også vært artikler om meg i flere aviser. Mange har vært interessert i å høre min historie bak fitnesskonkurransen som har vært preget av både smerter og gleder. Min bestemor tok vare på avisene for meg imens jeg var i Sandefjord, for to av innleggene var på trykk konkurransedagen.

Her er det fine innlegget fra avisa Sør- Trøndelag (klikk på bildene for å gjøre dem større) 





Avisen Tidens Krav hadde dette på lørdag :


I går ble jeg intervjuet av en journalist fra avisen Driva, og allerede i går kveld kunne man lese innlegget på nettavisen.  

Innlegget kan du lese her .


Da skal jeg prøve å pakke ferdig, og få meg bittelitt søvn, før jeg, barna og sambo drar ned til Oslo :) Jeg kommer nok til å oppdatere fortløpende på instagram og facebook om hvordan det går i helga. For de som ønsker å få kjappest mulig oppdatering på hvordan det går i Oslo, må gjerne legge meg til på instagram, der jeg heter "kettlebolma" :)



Håper at noen av dere lesere kommer og ser på oss i Oslo konserthus :)

Du kan lese mer om Oslo Grand Prix her.

Ønsk meg lykke til da :) :)

Elisabeth











onsdag 9. april 2014

Gone Fitness..Og de flotte Kaliber bikinijentene!

Hei igjen ! Da er det bare 3 dager før det braker løs med Oslo Grand Prix !:) Denne gangen skal mine to barn og forlovede bli med nedover. Barna gleder seg stort til å se mamma på scenen ! Forloveden min var i USA da jeg debuterte i Sandefjord forrige helg, men nå har han kommet hjem og er også spent på å se meg live :) Og ikke bare det. Mens mutter`n blir opptatt med konkurransen hele lørdagen, så vil han også ta seg av barna fullt og helt imens, trappe i dem mat, holde dem med selskap og kanskje til og med putte dem i seng hvis det blir sent før jeg blir ferdig. En diggbar stefar det, synes jeg !

Selv om jeg har det artig som fitnessutøver, så gleder jeg meg også til en mer normal hverdag igjen, med mer overskudd og et litt mer avslappet forhold til mat. Som vanlig vil jeg komme med noen helt ærlige ord, for glansbilde- blogger er det nok av ! Det har på mange måter gått veldig lett og fint, men det har også vært noen offer. Det har gått på bekostning av kjærestetid mest. Jeg har vært i den klassiske fitnessboblen og hatt tunellsyn og fullt fokus på treningen, spesielt de siste ukene. Å kombinere dette med å være en kjæreste er IKKE lett. Tusen takk for at du har hatt tålmod, Raymond ! Jeg gjør et lite unntak, og poster et bilde av min bedre halvdel, som hadde fortjent et hav av roser og ferdigstelt middag hver dag (uff ja, jeg er ikke den perfekte husmor altså, beklager folkens !), for å nevne noe. Ja, han hadde fortjent en pokal han også- for å ha usedvanlig bra tålmod !

Kjekken min !
Raymond er forresten gitarist i Gone Rogue også i tillegg til å være lærer i Film, tv og visuelle effekter på Nordmøre Folkehøgskole

Gå inn på Gone Rogue sin side på facebook og trykk LIKER på siden deres, så kan vi si at det er noen av rosene han fortjener for å ha vært en utrolig tålmodig og god kjæreste for meg !:) Come on !:)

Og dere kan høre noen av sangene til Gone Rogue

 her .






Det ligger forferdelig mye bilder ute på nettet fra Sandefjord Open, og her er noen av bildene av meg fra min debut i Sandefjord Open:

Ved innregistreringen på fredag, ble jeg intervjuet av iform.no (bilder lånt fra iform.no)


 

Og det var et videointervju, som dere kan se her:

https://www.youtube.com/watch?v=R6TyFhOMvH4#


(Jeg har problemer med å få videolinken direkte inn i innlegget, så det får bli slik inntil videre)

For noen uker siden hadde iform.no et innlegg om meg, og det kan du lese her.
Har postet denne i et tidligere innlegg også :)



Her er en mikset video med klipp av alle debutant Bikinifitness utøverne i alle de 3 klassene, fra iform.no:




Jeg har deltakernummer 35 og kan sees i videoen på tidene
2:22
3:44
4:10

Masse flotte jenter som har jobbet hardt og dedikert!:)

Her er noen bilder som Treningsforum har tatt av meg (bildene er lavoppløselige, og får en veldig dårlig kavlitet her på bloggen, desverre!) : 

Her er jeg (til venstre) og de andre jentene fra Bikini debutant -168 cm på forbedømmingen med kvartvendinger.

Jeg til venstre. Forbedømmimg med kvartvendinger. Det er mer krevende enn det ser ut til altså, der vi står og halvbalanserer i høye hæler !










1. plass Bikini debutant -168 cm ! :)
Alle bilder lånt fra Treningsforum.no


Kaliber FKK  stilte som vanlig sterkt i år også, og her er vi tre som vant 1. plassen i hver vår høydeklasse for debutanter:

F.v: Maiken Stinnerbom: 1. plass debutant -163 cm, Jannicke Larsen Hustad: 1. plass debutant +168 cm og jeg som vant 1. plass debutant -168 cm!
Flotte Jannicke ble også Overall- vinneren, gratulerer nok en gang !:) 
Og: Alle vi 3 er selvsagt fra KALIBER FKK ;D

Kaliber FKK hadde forresten 6 av totalt 10 jenter i Overallen !

Og her er de 7 andre supre Kaliber- bikinijentene jeg er så heldig å ha fått blitt bedre kjent med:

Tonje Laukholm

Linn Tiller
(Hadde absolutt fortjent en palleplass i Sandefjord!)

Julie Schive Hovde- Hagen

Kristina Kolstad

Jeanette Schuitema Arntsen
(Og denne flotte unge damen debuterte i Sandefjord i helga etter å ha gått ned 50 kilo !!
Jeg er superimponert!)


Synne Mari Jacobsen Myrbø

Monica Wiktil Storsve
(Som fikk en sterk 2. plass i Overallen)

Er det rart at Kaliber FKK gjør det bra i konkurranser?? Nix ! ;)

I Oslo Grand Prix blir det enda flere flotte representanter for Kaliber som skal stille, så det blir nok hardt for konkurrentene våre altså, hihi!

Jeg var i et nytt avisintervju senest idag, og mer om det kommer i neste innlegg !

Ha en riktig fin lille- lørdag :)

Elisabeth



























mandag 7. april 2014

1. plass i Bikinifitness på Sandefjord Open!!!:)

Hei alle sammen!!.)
Jeg kunne ikke vært mer toppet av gladfølelse da jeg stod på scenen i Sandefjord Open på lørdag med en POKAL i hånden etter å ha vunnet førsteplassen i min klasse!! FOR en følelse, for en SKITGOD følelse!!:) Jeg som hadde som mål å bare stille i konkurranse!! Sinnsykt artig altså!:) Enn at jeg bare for to år siden gikk (eller haltet rettere sagt) inn til kiropraktoren min med en rygg og et bekken som var i en elendig forfatning. Enn at jeg skulle klare å få til dette!!!:D Alt slitet, all frustrasjon, all smerte, alle tårer og bannskap... JEG KLARTE DET!!:D

Jeg begynte rett og slett å grine da jeg vant, SÅ glad ble jeg!!:)

You don`t get what you wish for, 
you get what you work for!


Jeg har så masse jeg vil skrive om fra denne helgen i Sandefjord, men ting har gått i ett siden jeg kom hjem i går kveld. Etter ei treningsøkt sent i går kveld, sovnet jeg på soffaen, og våknet i 03- tida inatt før jeg slengte meg i senga. Idag lå jeg lenge, og spiste litt frokost før det ble nok ei treningsøkt, og da jeg var ferdig, var det tid for å hente barna mine på sfo;) Denne uken er det både mammauke og nedtelling til Oslo Grand Prix, så det blir ei ganske intensiv uke med mange puslespillbiter som skal på plass. Men både barna og kjæresten ser stort frem til å se meg på scenen i Oslo!:) Og endelig kommer kjæresten hjem fra USA imorgen også, det skal bli godt med fullt hus igjen kjenner jeg!:)

Jeg skal skrive mer om Sandefjordhelga imorgen når jeg rekker det, for jeg trenger god tid på å få ned alt jeg ønsker å si, og samle sammen bilder og linker til både intervju og avisartikler! 

OG TUSEN TAKK FOR ALLE GRATULASJONER JEG HAR FÅTT!! Jeg er overveldet over hvor mange sambygdinger som har tatt seg tid til en hilsen til meg, for jeg hadde ikke trodd dette var av noe særlig interesse for de fleste jeg kjenner, så det er artig, setter pris på det altså!:) 

Dere har kanskje ting dere har lyst til å spørre meg om også når det gjelder konkurransen, evt ting rundt en konkurranse. Jeg blir bare glad hvis dere spør!:) Send meg gjerne en epost til elisabeth_bolme@hotmail.com, eller spør i kommentarfeltet!:)

Fra treningen sent i går kveld. Sliten pike, men motivert til nok ei uke og helg med diett og konkurranse!:)

Følg meg gjerne på instagram: kettlebolma :)

Som sagt, jeg kommer tilbake med mer updates fra helgen om ikke alt for lenge!:)
Ha en fin kveld!

Elisabeth



torsdag 3. april 2014

Enda en sponsor!!:D

Da er det kun TO dager igjen til konkurranse !! Gjett om jeg gleder meg !! Har sånn smått begynt pakkingen nå, og tiiidlig imorgen tar jeg flyet til Sandefjord og gjør meg klar til ACTION !! 

Gjett om jeg gleder meg til å stupe inn i årets påskeegg da dere !!:)


Igår hadde jeg min siste treningsøkt. Coachen ville jeg skulle ta bare en superlett treningsøkt da jeg tydeligvis er klar nok så det holder sånn fysisk set t!:) Jeg er ofte alene på treningssenteret, iallefall sent på kvelden, så det ble noen dårlige selvtatte formbilder etter økten.

Jeg er KLAR til å stå på scenen !!:) 
Med litt spraybruning på kroppen i morgen blir det skikkelig bra !:)


Da jeg er storforbruker av søtningsmiddel, te, vitaminer og mye annet som man får kjøpt på helsekostbutikk, føler jeg meg heldig heldig da Life Orkanger er blitt en av de nye sponsorene mine !:)
Mange av mine kollegaer har lurt på hvor jeg kjøper søtningsmidlene jeg bruker, og det er hos Life Orkanger :) De holder til på Amfi, og har også helt nylig åpnet i nye lokaler, og har masse av fine tilbud ! Stikk innom Life Orkanger, og lik siden deres på facebook her.

Beate, ei trivelig dame som er å treffe på Life !:)

Sjekk DEN goodiebagen jeg fikk med Life Orkanger da !:)
Masser av ting som jeg virkelig trenger og bruker masse av !:)

Tusen takk til Life Orkanger for å sponse meg med så masse nyttig !:) 

Nå har jeg omtrent tusen ting jeg skulle ha gjort før avreise imorgen ! Kjenner det kribler litt i magen nå, selv om jeg føler meg ganske rolig enda. Jeg skal prøve å oppdatere bloggen så godt jeg kan fremover. 

Og så vil jeg si tusen takk for alle lykkeønskninger jeg har fått til nå, det setter jeg pris på altså ! :) Mange har også spurt om showet blir sendt på tv, men det blir det desverre ikke, men det skal streames på internett, så når jeg vet mer om hvilken internettside det skal streames på, skal dere få beskjed :) 

*** Følg meg gjerne på instagram: kettlebolma ***

Inntil da: HA EN RIKTIG FIN TORSDAG :D

Elisabeth